Ubehagelige nisser på loftet hos Dansk Folkeparti

I Helsingør skal hjemløse gemme kontoudtog samt boner fra supermarkedet, hvis de vil fortsætte med at få kontanthjælp. Ganske horribelt og nedværdigende – og noget som vel kunne få de folkevalgte til at råbe op. Læs mere her: http://sn.dk/Helsingoer/Hjemloese-skal-gemme-boner/artikel/523853

Men nej, ikke hos Dansk Folkeparti ihvertfald. Her har man til gengæld skytset rettet mod en anden form for papir, nemlig Helsingør kommunes julekort, som sidste år hverken havde nisser, juletræer, julehjerter eller andre klassiske juleting på.

Dét er en skandale, mener Marlene Harpsøe fra DF, der sidder i byrådet i Helsingør.

“Jeg er dybt skuffet og rigtig ked af det. Der er hverken et hjerte, en lille grangren, et julelys eller en nisse – intet der minder om jul på Helsingør Kommunes julekort. Et julekort uden jul på, det er ikke i orden,” lød det fra en harmdirrende Marlene Harpsøe iflg. nedenstående artikel: http://sn.dk/Helsingoer/DF-kraever-julekort-med-mere-jul-paa/artikel/523921

Danmarksbloggen ved ikke rigtig, om man skal grine eller græde. For det er både urkomisk og så uendeligt tragisk, at man kan gå op i hvilke billeder, der er på et papkort, mens man er tordnede ligeglad med mennesker i nød.

Men det er ikke desto mindre situationen hos Dansk Folkeparti, der som sædvanlig har nisser på loftet – og vel at mærke ikke de hyggelige og hjælpsomme af slagsen, men mere den oprindelige og ubehagelige nisse, som var en menneskefjendsk skabning, en slags djævel. Læs mere her: http://videnskab.dk/kultur-samfund/julenissens-bedsteforaeldre-hjalp-til-pa-bondegarden

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *