Løkke og nogle tusinder …

Venstres leder og statsministerkandidat Lars Løkke har lige været i DR´s valgstudie, hvor han som forventet talte om nulvækst (selvom han ikke længere vil kendes ved ordet) – og om samtidig at sætte skatten ned, så folk med små indtægter kan få mere ud af deres arbejde.

Men føres Venstres politik igennem, så bliver det dem med de høje indtægter, der reelt får noget ud af det, da folk med lave indtægter kun vil få nogle få hundrede kroner mere om måneden.

Men da vi selv – iflg. Venstre – også snart skal til at betale for at gå til lægen og andre ydelser, så får de penge hurtigt ben at gå på i en helt almindelig dansk familie.

Danmarksbloggen noterede sig så også, at Løkke ikke vil skære i kontanthjælp, dagpenge og SU. Det er en melding, der skal huskes – hvis han danner regering om få dage.

Endelig er det rigtig spændende, hvad Løkke mener med nogle tusinder i skattelettelse om måneden? Er det 3000? 7000? Eller?

Ingen ved det nemlig. En ophidset Løkke ville nemlig ikke sige et beløb til Kåre Quist. Men man må formode, at det er mere end de 2000,-, som Løkke selv bruger til sko.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

1 thoughts on “Løkke og nogle tusinder …

  1. Nu nævnte LLR at 3000 jo er bedre end 2000. Så lad os bare antage at han gerne vil have at man skal tjene mindst tre tusinde kroner mere end dem der ikke er i job. Se, nu er Venstre jo ikke kendt for at give mindst til de rigeste og mest til dem med lav indkomst, så jeg vil tillade mig at mene at hvis de lavest lønnede for tre tusinde mere om måneden, så vil de højest lønnede også få det. Og lad os bare sige at de “nøjes”med tre tusinde kroner, som skal finansieres ved skattelettelse. Ifølge Danmarks Statistik har der hidtil i 2015 været gennemsnitligt 2.734.000 i arbejde. Vi vil her især få 3000.- ekstra udbetalt om måneden. Det bliver i runde tal 8,2 milliarder kroner. Hvor kommer de penge fra? For han har lovet at de ikke bliver taget fra dagpengene eller kontanthjælpen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *