Løkke og Pape risikerer arbejdsløshed

Lars Løkke og Søren Pape kæmper i disse dage for mere end magten i Danmark – de kæmper også for deres egen arbejdssituation.

Situationen er nemlig den, at hvis Thorning genvinder regeringsmagten, så er især Løkkes dage talte i dansk politik. Han vil ikke alene miste formandsposten i Venstre, han vil også blive arbejdsløs, noget som alle prøver at undgå – og som for Løkke kan blive en stor katastrofe, når man betænker hans privatøkonomi med høje renteudgifter og store lån.

Men også Pape risikerer at stå uden et job, da de konservative har en tradition for at gøre kort proces med deres ledere, især når de ikke har ydet det, som baglandet forventede.

Løkke og Pape risikerer altså arbejdsløshed – og er derfor ligenu formentlig så desperate som et menneske kan blive, når det blivet truet på det daglige brød. Derfor skal man også være ekstra varsom med at tro på noget som helst af det, som der kommer ud af deres mund.

Til sammenligning har Thorning en velfungerende økonomi – og et internationalt netværk, der uden tvivl vil skaffe hende et spændende job, såfremt hun skulle tabe.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *