Skal Putin forpagte Sig Hotel ved Varde?

Man tror det er løgn.

Men i landsbyen Sig, som ligger ved Varde i Jylland, mener den lokale godsejer fra Nørholm Gods og ejer af Sig Hotel Karl Kristian Nielsen ikke, at byen er moden til bøsser.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-71403449:par-fik-afslag–byen-er-ikke-moden-til-bøsser.html

Det var ihvertfald dén begrundelse, som det erfarne hotelpar Keld Christensen og Dinghao Wang fik, da det alligevel blev et nej til, at de måtte forpagte Sig Hotel. Forhandlingerne indtil var ellers gået godt, og alt tegnede til et lovende samarbejde. Men det ændrede sig altså fuldstændigt, da godsejeren fandt ud af, at parret også var et par i privatlivet.

Så blev døren til hotellet smækket i med ordene: “Sig er ikke parat til bøsser.”

Det er fuldstændig horribelt – i Danmark i 2013 knap en måned efter Copenhagen Pride, som fik opbakning fra hele Danmark.

Mange af byens borgere har også efterfølgende skrevet til parret og fortalt, at de ikke er enige i godsejerens holdninger. At de i stedet synes, at det kommer an på de menneskelige kvaliteter – og ikke seksualiteten.

Dét er godt, men parret Keld Christensen og Dinghao Wang vil ikke længere forpagte Sig Hotel. De mener ikke, at de kan få et ordentligt samarbejde med godsejeren.

Dét tror Danmarksbloggen heller ikke.

Danmarksbloggen tror til gengæld, at godsejer Karl Kristian Nielsen med fordel kunne kontakte Vladimir Putin. Måske har den russiske præsident brug for et sommerhus i Vesten?

I så fald kunne Sig Hotel og en flaske vodka sammen med hans meningsfælle godsejer Karl Kristian Nielsen jo være en rigtig god idé. De får det formentlig endda helt for sig selv.

Tilføjelse: Siden indlægget blev postet er der gået et par timer, og Danmarksbloggen erfarer, at Anne Juulsgaard fra Sig opfordrer sine bysbørn til at deltage i en happening på søndag klokken 10.30 foran Sig Hotel under temaet “VI ER MODNE”.

“Tilkendegivelserne fra eftermiddags-, aften- og nattetimerne i går, viser at mange i Sig er chokerede over udmeldingen om, at vi ikke er klar til homoseksuelle i byen. Vi synes at Sig er en tolerant og favnende by, her er der plads til alle, uanset seksualitet… og etnicitet,” skriver hun iflg. nedenstående artikel på sin Facebook-side.

http://varde.lokalavisen.dk/borgerforeningsformand-i-sig-en-traels-sag-/Lokale-nyheder/20130918/artikler/130919506/2071#.UjlypGgMsLI.facebook

Danmarksbloggen hylder det flotte initiativ, som viser, at der er masser af rummelighed og tolerance – og mod – i den danske befolkning, også dén i Sig. En godsejer alene gør nemlig heldigvis ingen homofobi.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk 

4 thoughts on “Skal Putin forpagte Sig Hotel ved Varde?

 1. Da jeg for ca. 35 år siden sprang ud som åben bøsse her i Varde og ikke længere kunne holde ud at både jeg og mine små børn blev chikaneret og råbt efter ved højlys dag – besluttede jeg at flytte til hovedstaden, hvor jeg som den bedst kvalificerede til en pædagogstilling på børnepsykiatrisk afdeling på Bispebjerg hospital kom til samtale med den kvindelige overlæge…
  Da hun hørte begrundelsen til min flytning, kom hun med de mest sindsyge meninger om homosexuelle og psyk. dårlige børn – bl.a. havde hun en sygerplejerske på pigeafdelingen, som sikkert var lesbisk – hvilket var grunden til at én af pigerne mente hun havde en penis!!!
  Jeg bad hende selvfølgelig øjeblikkelig at hente mine papirer, da jeg under ingen omstændigheder ville aebejde et sted, hvor lederen så åbentlyst selv burde i behandling.
  Når jeg så idag læser om sagen i Sig, spekulerer jeg på, om vi alligevel ikke er kommet ret meget videre…
  Det skal siges, at jeg fik en stilling på børnepsykiatrisk på rigshospitalet – dog uden at åbne mig om sexualiteten – men fandt efter et par måneder ud af, at alt det mandlige opersonale var bøsser – da Professor Kaj Tolstrup – det dejlige menneske – Onkel Kaj – var af den overbevisning, at bøsser var meget bedere til at komme ind på følelsen hos de drenge på afdelingen. der havde store problemer med deres forhold til faderen…
  Flyttede dog tilbage efter et år, da jeg savnede børnene til daglig og “tog Skrallet” så at sige…hvilket var svært de første mange år…
  Idag har jeg overhovedet ingen problemer i byen – blev sågar valgt ind i Ældrerådet for nogle år siden – familie og bekendte har taget åbent imod mine efterhånden 3-4 kærester – også den sidste som var 25 år yngre end jeg….
  Så denne godsejer må man jo håbe, er en enlig svale – som får den straf i det lille samfund, som han har fortjent…sådan som jeg hører det, er han i forvejen ikke særlig populær og jeghåber rent princioielt, at der bliver rejst sag mod ham…

  • Nej vi er ikke kommet lidt vider jeg give dig ret! Men dem der er børn i dag når de bliver voksen så vil alle syndes at det er alm 💪 Så lang er vi da tros alt nået 😁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.