Kun 3 ministre består karaktér-testen

Et 4-tal i både dansk og matematik. Det var den karakter, som Venstre ville have, at kommende gymnasie-elever skulle have i folkeskolen.

Danmarksbloggen tænker: Lige ret for Per og Poul – aka hvis ministrene vil beholde deres taburet, skal de også opnå et 4-tal i Ugebrevet A4´s årlige undersøgelse af danskernes holdning til regeringen.

Nu er det så ikke sådan i virkeligheden – og det skal ministrene være meget glade for. For kun tre (!) af dem får i Ugebrevet A4´s undersøgelse en karakter over 4, og det er kirke- og kulturminister Bertel Haarder, der scorer højest (4,9), justitsminister Søren Pind (4,5) og udenrigsminister Kristian Jensen (4,2).

Alle andre scorer under 4 – og en del er endda nede på 2 noget. Lavest er ikke overraskende miljøminister Esben Lunde Larsen, der scorer 2,1, hvis man ellers kan tale om at score med så lave tal. Chefen selv – statsminister Løkke – er midt i feltet med 3,2.

Samlet får regeringen en karakter på 3,3 – og det er den laveste nogensinde givet, siden Ugebrevet A4 startede med disse undersøgelser i 2009.

V-regeringens politik taget i betragtning er 3,3 derimod mindst 5 karakterer for højt, som Danmarksbloggen ser det. På karakterskalaen findes der nemlig også karakteren -3, som gives for den ringe og helt uacceptable præsentation.

Læs mere her: http://www.ugebreveta4.dk/se-minstrenes-karakterbog-vaelgerne-giver-lussing-til_20530.aspx

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *