Løkke, Riis og moralen

Lars Løkke og Bjarne Riis har mere end bare glæden ved cykling tilfælles, omend at Riis sikkert stadig kan sætte Løkke på vej op af et bjerg – medmindre selvfølgelig der er en ministerbil oppe på toppen.

For så kommer Løkke først. For han er i særklasse, når det gælder om at klæbe sig til magten.

Men spøg/tragedie til side. For de to danske mænds omgang med sandheden er nemlig mere end lemfældig efter devisen benægt, benægt og benægt – indtil de er nødt til at undskylde for åben skærm. For så straks bagefter at fortsætte som sædvanlig. Riis med doping – og Løkke med at gøre forholdene værre for de dårligst stillede i Danmark.

Det er en rigtig skidt moral, og Danmarksbloggen undrer sig.

For en hel nation går idag i selvsving over Riis´ doping og stempler ham som den store bussemand, selvom hans handlinger ret beset kun direkte vedrører en lille gruppe mennesker, nemlig de cykelryttere, der har brugt doping. Ikke at Danmarksbloggen bifalder doping, men det er dog et isoleret problem.

Især sammenlignet med de skader, som Løkke i de næste fire år kan tilføje Danmarks børn, unge, gamle, syge, arbejdsløse og andre, der er afhængige af offentlige ydelser. Det er meget større skader, der rammer mange-mange flere mennesker.

Det eneste positive er, at der ikke er nogen forældelsesfrist på Løkkes gerninger, som der er med Riis´ s doping. Løkke skal stå til ansvar for det hele om senest fire år …

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *