Så gik der panorama i Løkke – igen

Det startede ellers så godt for både Thorning og Løkke i den direkte duel på TV2. En fordragelig, ja nærmest god tone …

Men så begyndte Løkke at fortælle anekdoter (igen). Der gik med andre ord – og som Thorning sagde det – panorama i Løkke. Han snakkede om tal her og såkaldte fakta dér.

Så nu er landets journalister (forhåbentlig) igen på overarbejde for at finde ud af, hvad der er rigtigt, og hvad der er Venstre-argumentation.

Løkke selv blev også mere og mere, som vi kender ham … mens Thorning stod sagligt og høstede troværdighed … uanset om hun talte om økonomi, fattige børn, sygehuse og meget andet.

Løkke forsøgte også at få liv i den gamle brudte-løfter-forestilling. Den gik heller ikke. Tæppet er forlængst faldet for den forestilling – som man kan håbe, at det også gør det for en bestemt mand, der på mærkværdig vis stadig er formand for Venstre, og som – vanen tro – har et spøjst forhold til penge.

Ikke nok mener Løkke, at man kan bruge på både gyngerne og karsusellen – men man kan også gøre det flere gange. Det er helt utroligt – men forventeligt fra en mand, der vil have et kasseeftersyn, hvis han bliver statsminister.

En mand, der selv efterlod Danmarks økonomi i så stort et rod, at det overskred EU´s regler, som vi selv har tilsluttet os. Et rod, som Thornings finansminister nu har ryddet så godt op i, at der i år ingen anmærkninger var ved eftersynet, som blev foretaget af EU-kommisionen. Se link her:

http://politik.tv2.dk/2015-05-31-loekke-varsler-kasseeftersyn-ved-valgsejr

Det var efter Danmarksbloggens mening en fantastisk debat, som forhåbentlig gør, at rød blok vinder endnu mere frem. Rød blok er ihvertfald det eneste sted, hvor man finder medmenneskelighed – og økonomisk ansvarlighed – og reel vilje til samarbejde over midten.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

1 thought on “Så gik der panorama i Løkke – igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.