Fadbamsen, Hjorten og Dansk Fremmedhaderparti

Politikerlede udspringer ikke kun af de folkevalgtes handlinger (eller fravær af samme), men er også medieskabt og et resultat af manglende respekt for de politikere vi (som folk) selv har valgt til at repræsentere os på tinge.

Ovenstående markerer i bund og grund et synspunkt, som jeg almindeligvis ville hylde, nemlig at man skal gribe i egen barm, starte kritikken med ”The Man (or Woman) in the Mirror” og gå efter den gensidige vilje til forståelse og de nuancerede billeders skønhed. Jeg er kort sagt tilhænger af en debatkultur, som tager udgangspunkt i aktiv lytten, seriøs kritik og viljen til at se egne holdninger og fordomme efter i sømmene, før man udstiller politiske modstandere som latterlige karikaturer på menneskelig eksistens. Og derfor burde jeg måske også gå i rette med mig selv, fordi jeg i en opdatering på et socialt medie tillod mig at tage afstand fra Lars Løkke, Claus Hjorth Frederiksen og Dansk Folkeparti med de let karikerede benævnelser, som fremgår af overskriften på dette indlæg.

MEN der er tidspunkter, hvor de noble principper må vige for en skarpere og mere kampberedt attitude – og sådan et tidspunkt er NU, hvor der skal afholdes valg til Folketinget d. 18. juni.

Vi står over for et VALG, som helt fundamentalt drejer sig om medmenneskelighed: Om hvorvidt man i bund og grund mener, at vores samfund skal være et sted, hvor de mest udsatte får den hjælp og støtte, som kan gøre det muligt for dem at leve et værdigt liv – eller få en værdig død, når den tid er kommet. Men også et sted, hvor vi ikke går efter at sikre vores egen velfærd og sikkerhed på bekostning af fattige og forfulgte medmennesker uden for Danmarks grænser.

Valget står derfor ikke bare mellem Løkke og Thorning som (ligegyldige) kransekagefigurer på toppen af en ny regering. Nej, det er på én gang mere komplekst og ganske simpelt: Det drejer sig om at FRAVÆLGE både Løkke og hans liberalistiske håndlangere og de nationalistiske velfærdsvogtere i DF. Det er ikke et værdigt modtræk mod liberalisternes massakre på den offentlige sektor at lukke øjne, ører og grænser for den nød og elendighed, der findes i verden omkring os. Det medmenneskelige valg er derfor at støtte et parti eller en kandidat, som står fast på et humansocialistisk (eller socialhumanistisk) grundlag, og er parat til at sætte sit politiske liv ind på at sikre et værdigt livsgrundlag for de mest udsatte medborgere.

Og nej, selvfølgelig kan vi ikke ”redde hele verden”, og selvfølgelig skal ressourcer ”prioriteres” – og der er ikke nogen lette løsninger. Men der er helt reel FORSKEL på med hvilket udgangspunkt man går ind i de politiske realitetsforhandlinger, og den forskel kan først og størst mærkes på samfundets bund blandt udstødte og udsatte medmennesker.

DERFOR vil jeg tillade mig at gentage: KOM NU DANMARK! – SIG NEJ TIL FADBAMSEN, HJORTEN, KUGLESTØDEREN og hele hærskaren af tryghedsretorikere fra DANSK FREMMEDHADERPARTI. Og find modet til at træffe det medmenneskelige valg.

Skrevet af: Lotte Broe, socialantropolog og lektor ved Pædagoguddannelsen (UCC)

1 thought on “Fadbamsen, Hjorten og Dansk Fremmedhaderparti

 1. Jeg ligger inde med en viden som handler om Eu ret og regler vedrørende dansker som tror på at vi har en Eu ret og at denne bliver efterkommet i form at love og regler . men at man i stedet udsætte for groft plyndring og udhængning og tømning af statens med virkende personale hvor politi og domsole m m , forsøger at nægte at det forgår fordi det er store bonus penge i dette fortag som forgår ude om loven

  Som dansker har jeg være udsat for denne grove behandle hele 2 gange . man har tyvstjålet mine aktiver ude dommerkendelse og nægte mig mine juridiske rettigheder og der findes ikke et sags nummer der er gyldig , for at tag 10 millioner kroner i avls dyr og nægte 6 borgers deres ejendoms ret !
  Det hele er sket på en klapjagt som er personligt udført med hjælp af statens andsatte og har bevis på dette fra a-z . samt en masse andet godt bevis på at der er 12000 borger på kryds og tværs af landene som er udsat for denne Diktatur og militant tømning af deres privat liv med husdyr og efterfølgende tager man ejendomme jord og penge på banken .
  jeg ligger inde med et ulovlig forbud register for titlen sygdomme for svin .. og har mere end 7000 folk fordel på 2 bind som har fået samme overståenden behandling
  jeg har bevis på at man i system selv skriver klage breve fra folk og tvinger deres klage og afslag i gennem indstandser som svare til totur for at opnå resultat og benægtelse af de rettigheder som vi som borger tror vi kan regne med
  og jeg har bevis fra folk hvordan de stå total magtsløse over for lovbrud og hele sektorer af retssystem og domstole misbruger en vær chance for at nægte og benægte borgers deres juridiske ret i system

  Man misbruger altså folks gode tro på lovsystem og de retningslinger og §§ som vi skal forholde os til , for at stjæle din aktiv og “udsætte folk for Voldtægt ” igen igen og igen .. alt i mens folk tager deres liv og flygter for at ingen tror på at verden i mellem Sverige og danmark er blevet et nyt Nynazistisk diktatur med tvang hanligner for at stjæle ejendoms rette

  Da jeg personligt er dansker med dyb indsigt i dette tvang og stille mig gentagen spørgsmål Hvem skal hjælp med dette .. vil jeg dele mine oplysninger og har meget mere jeg vil ud med og vise hvordan dette i virkligheden forgår .. for inde længe vil vi få samme forhold som man holder over på den anden side af broen

  og der blev jeg og 5 andre udsat for brutal tvang ude dommerkendelse og nægte alle rettigheder som findes i og ude for system -eu
  og først efter ihærdig gentagen opfordring på loven altså 10 md efter blev jeg som ene person dømt til sager som aldrig har være aktuel men planeret for nægte mig mine menneskelige rettigheder og jeg er så ikke den enes , , der findes som sagt 12000 borger .

  jeg vil have dette ud i åbenhende , da ingen kan rejse eller bo i dette nabo land ude at miste deres juridisk ret til deres ejendom eller deres formue og aktiver . med et korrupt system som ingen tør gøre indsigelse i mod .

  mit nummer er 28 99 32 11

  jeg har være det hele i gennem endda truet på livet for at jeg ligger inde med for meget viden og info som kan bevis dette underslæb og sammensværgelse loge som har eksisterer i en del år nu

  venligst Natti Collins du kan finde mig på FB

  måske du kan hjælpe med en nede i eu som vil hø’re dette for de har nægte mig også denne kontakt da jeg har bevis på alt .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *