Løkke kaster med (skatte)sten, selvom han selv bor i et glashus

Venstres statsministerkandidat Lars Løkke udtalte i går, at den nye skatteminister Benny Engelbrecht ikke egnede sig som skatteminister.

“Nu kommer der så endnu en ny minister. Så må vi håbe, at han hanker op. Indtil videre har han ikke markeret sig her på Christiansborg som en, der er nævneværdigt interesseret i skattepolitik endsige retssikkerhed, men jeg håber da, jeg bliver overrasket til den gode side,” sagde Venstres formand til TV2, mens glasruderne klirrede ned omkring ham.

For prøv at udskifte det, som Løkke sagde omkring skattepolitik og retssikkerhed med at være interesseret i folkestyret, deltage aktivt i det – og i det hele taget markere sig som oppositionsleder. Så er det nemlig ikke Engelbrecht, men Løkke selv, som Løkkes eget citat kunne handle om.

Den del er selvfølgelig ikke tilsigtet fra Løkkes side, men det er ikke desto mindre sådan det er. Løkke kaster nemlig i dén grad med (skatte)sten, selvom han selv bor i et glashus – samtidig med at han lurerpasser og ligger lavt – og siger ingenting.

For Løkke har opdaget, at i forhold til stemmer, så er tale sølv, men tavshed er guld, som Danmarksbloggen skrev om det for et par uger siden. Læs her: http://danmarksbloggen.dk/?p=5296

Men det er ikke i orden.

Løkke er leder af Venstre og statsministerkandidat – og man burde kunne forvente, at han ville deltage aktivt i folkestyret, være på folketingets talerstol i tide og utide, skrive læserbreve, mødes med potentielle vælgere, komme med politiske udmeldinger og holdninger – og ikke blot personlige angreb.

Men det magter Løkke altså ikke.

Danmarksbloggen vil derfor vove den påstand, at Løkke er ganske uegnet til at være statsminister. Hans evne til at forstå, hvad folkestyret og det at være statsminister reelt indebærer af pligter, er meget lille. Han ser kun gevinsterne (måske især de økonomiske) derved.

Løkke er alt det, som han beskylder den nye skatteminister for at være.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

En tanke om "Løkke kaster med (skatte)sten, selvom han selv bor i et glashus"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *