Tavshed er guld for Løkke …

Tale er sød, men tavshed er guld, siger et gammelt ordsprog, som i en ellers meget kommunikerende tidsalder virker bigtime for oppositionens leder Lars Løkke Rasmussen, der nemlig pt. står til at overtage nøglerne til statsministeriet efter næste valg.

Men det giver ikke mening, at lederen af landets største parti kan krybe så meget i flyverskjul, at han vinder stemmer på det.

For når han ikke siger noget om, hvad han vil – og hvordan han vil gennemføre det, så ved danskerne jo slet ikke, hvad de egentlig stemmer på, når de stemmer på de blå.

Ja, allehånde politiske meddelelser fra andre Venstrefolk, fra en formodet næste leder af de konservative osv flyver selvfølgelig konstant gennem luften.

Men ingen hører så meget som et lille gnøf fra manden, der gerne vil være statsminister, og som er kendt for sine mange sager som fx bilagssagen, rejsesagen osv, osv.

Senest har Ekstrabladet fx vist, at Løkke har en – i sammenligning med de andre partiledere mange gange større – repræsentationskonto på 100.000 kroner til diverse udgifter. Men at Løkke ikke vil fortælle, hvad han bruger pengene til, selvom kontoen for 75%´s vedkommende er finansieret med offentlige skattekroner.

Se artikel her: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article4967461.ece

Så også på dette område er tavshed tilsyneladende guld for Løkke …

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk 

1 thought on “Tavshed er guld for Løkke …

  1. Næste valg bliver sikkert som en dårlig tenniskamp: vinderen bliver ikke fundet fordi vinderen har spillet godt, men fordi taberen har spillet endnu dårligere!

    Her holder LLR kæft – og taber derfor “ingen point”, hvorimod rød blok desværre gør noget – som deres vælgere ikke bryder sig om – og derfor taber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *