Danmarksbloggens spåmand fik ret omkring penge og renter

Danmarksbloggen har fået sin egen spåmand …

Han hedder Ole Frederiksen og skrev tilbage i august denne: http://danmarksbloggen.dk/?p=10718

Her forudser Ole Frederiksen, at flere banker vil følge Jyske Banks eksempel om, at det skal koste penge at have penge stående – samt at beløbsgrænsen vil gå væsentlig længere ned end de 7,5 millioner, som den var ”dengang” for halvanden måned siden.

Og det er eksakt hvad, der sker nu, hvor flere og flere banker indfører såkaldt negativ rente, altså at du skal betale penge for at have penge stående. Og beløbsgrænsen for hvornår du skal det, bliver lavere og lavere – og nærmer sig et niveau, hvor middelklassen er ved at være med.

Udviklingen er så måske alligevel ikke overraskende. For dna´et i enhver god forretning er, at andre overtager den samme gode forretning, når de kan se, at den virker.

Og det gælder også bankerne … ja, det gælder måske især bankerne, hvis forretning er penge.

For stik mod hvad mange tror, så er en bank ikke en serviceinstitution – men en butik med penge som eneste vare på hylden. Penge er til gengæld også en vare, der aldrig går af mode – eller bliver for gammel.

Og nu kan bankerne altså tjene endnu flere penge … på penge. Det er genialt – set fra deres synspunkt.

Samtidig vil de professionelle pengefolk også afskaffe kontanter. For ingen skal undslippe bankernes tøjlesløse grådighed, når det kommer til at hive penge op og ud af lommerne.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

2 thoughts on “Danmarksbloggens spåmand fik ret omkring penge og renter

  1. Meget kedelig udvikling! Vi er indfanget bankernes grådighed og et totalt overvågningssystem, kan ikke lide denne udvikling. Konvolutten med “FERIEOPSPARRING” er en saga blot, sparrebøssen ligeledes, trist. Nu kan man snart heller ikke mere gemme penge under madrassen, som man tit har hørt om, trist. Det værste er at vi bliver kontrolleret til mindste detalje, uhyggeligt! Godt jeg ikke har så mange leveår tilbage for udviklingen er skræmmende.

  2. Meget kedelig udvikling! Vi er indfanget bankernes grådighed og et totalt overvågningssystem, kan ikke lide denne udvikling. Konvolutten med “FERIEOPSPARRING” er en saga blot, sparrebøssen ligeledes, trist. Nu kan man snart heller ikke mere gemme penge under madrassen, som man tit har hørt om, trist. Det værste er at vi bliver kontrolleret til mindste detalje, uhyggeligt! Godt jeg ikke har så mange leveår tilbage for udviklingen er skræmmende for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *