Hvor er jobbene?

Så stemmes kontanthjælpsloftet igennem. Det vil skabe incitament for at få et job, siger de blå. Vrøvl, siger Danmarksbloggen.

For sandheden er, at fattigdommen vil vokse – at de syge kun bliver mere syge – og at flere sættes på gaden – og at uligheden kun vil blive større.

Sandheden er OGSÅ, at de jobs, som kontanthjælpsmodtagere iflg. blå blok skal tage, ikke findes. Der er nemlig ikke 175.000 ledige jobs i Danmark. For så mange mennesker er der pt. på kontanthjælp.

Så fokus burde være på at skabe jobs (foruden at gøre syge raske). På at fortælle arbejdsgiverne at de OGSÅ har et socialt ansvar til at skabe jobs – og til at betale dansk løn, så de ansætter danske ledige – og ikke importerer billig østeuropæisk arbejdskraft.

Endelig burde det politiske fokus være på at forhindre den store skattesvindel, som gør, at statskassen går glip af milliarder.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

2 thoughts on “Hvor er jobbene?

    • Sandheden er vel ikke at fattigdommen VIL vokse. Det er et blandt mange mulige scenarier Sandheden er vel heller ikke, at flere VIL blive sat på gaden, men at flere vælger at lade være med at betale for hvad de reelt set bør.

      Det svarer til, at gå ned i Netto, stjæle en liter mælk ved at drikke den, blive taget i det og give skylden til en tredje part.

      Man vælger selv hvad man vil og en konsekvens af ikke at betale hvad man har indgået aftale om er, at man bliver sat på gaden. Hvis man absolut VIL sidde i en dyr lejlighed og ikke har råd, så vil man blive smidt ud. Man vælger fuldstændigt selv.. Hvorfor er det, at den simple ting at tage ansvar er fuldstændigt forsvundet for en stor del af danskerne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *