Noget mørkt i det danske folkedyb

Der er noget mørkt i det danske folkedyb, som vandt i går. Noget mørkt, sort og farligt, som nu igen slippes løs i Danmark.

Som en i mit netværk sagde det: “Jeg kan faktisk ikke begribe, at det er gået sådan. Det er som et mareridt, en ond drøm.”

Og ja, det er det. Dansk Folkeparti som Danmarks andetstørste parti – godtnok på bekostning af Venstre, men selvom de mandater modregnes så en voldsom fremgang alligevel.

Danmarksbloggen vil ikke lade sig kue, men har sat sigtet på 2019 – og på mere medmenneskelighed og tolerance. For nok går det mod mørkere tider nu – men lyset skal nok vinde. Vær med, bak op og kæmp.

Angsten og mørket skal have modsvar i form af mod og lys. For det danske folkedyb er mere end en gammel, angst mand, der sidder og kryber sammen i mørket – det er også en ung, glad pige, der går og nynner i lyset.

Og en blog, der kæmper for sagen … hjælp med at gøre Danmarksbloggen til en stemme, der høres i Danmark. TAK.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

1 thought on “Noget mørkt i det danske folkedyb

  1. I dag er meget svær at stå op til… En trist og sørgelig dag for alle, der forbinder danskhed med frisind, tolerance og medmenneskelighed. DF har erobret magten tilbage, og hvis Løkke vil være statsminister (og det vil han vist gerne!), så bliver prisen høj – meget høj – for mangfoldighedens Danmark. Man kan kun håbe, at DF udviser et minimum af respekt for den demokratiske parlamentarisme og påtager sig et ansvar som medlem af den kommende regering. Det er nok den eneste måde, hvorpå deres vælgere kan få et realistisk billede af partiets substans. Og så må alle vi, der ‪#elskerdetmangfoldigeDanmark arbejde hårdt, tålmodigt og kærligt for at få vores land tilbage på verdenskortet. Danmarksbloggen er en vigtig og kærkommen stemme i den kamp – tak for den stædige vedholdenhed <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.