Skrækkens finanslov

Det er gået som forventet: Blå-sort blok blev – selvfølgelig – i går enige om en finanslov, der som altid tager fra de fattige og giver til de rige – samt ødelægger miljøet, men giver flere penge til erhvervsliv og landmænd. Og nå, ja – også billigere biler og en fastfrysning af grundskylden.

For dem, som allerede har, skal have meget mere. Mens dem, der har mindst, skal have markant meget. Det øger nemlig incitamentet, mener V-regeringen og deres blå-sorte venner.

Det er med andre ord en skrækkens finanslov.

Eneste lyspunkt er, at en så natur- og menneskefjendsk finanslov gør vejen lettere og forhåbentlig også kortere til en mere medmenneskelig regering. Dét halmstrå er man ihvertfald nødt til at holde fast i på denne mørke novembermorgen.

For det er som bekendt altid mørkest ligefør daggry – og det er godtnok mørkt i Danmark ligenu. Ja, det er kulsort i vores lille, skønne land, når vi har Løkke og Hjorten ved roret med Thuelsen Dahl som skyggekaptajn, og Samuelsen og Pape som matroser på skuden, der leder Danmark direkte ned i helvedes dyb.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *