Danmarksbloggen – 3 år

Danmarksbloggen fylder i dag 3 år.

Når et menneskebarn er 3 år, skal det i børnehave. Det skal Danmarksbloggen ikke.

Men der skal alligevel ske nogen forandringer. Danmarksbloggen har idag mere end 35.000 hits om måneden, så ja, vi bliver læst. Men vi vil gerne læses endnu mere og helst så vi brager igennem opmærksomhedsmuren.

For der er – desværre – stadig ligeså meget, ja  endnu mere brug for den ægte danskhed og for den insisteren på medmenneskelighed, tolerance og rummelighed i Danmark, som var årsagen til at Danmarksbloggen overhovedet startede for 3 år siden.

Så fortæl om os – og skriv gerne selv – og kom også gerne med ideer. TAK.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *