Alle huse SKAL være ens …

Man tror det er løgn, men den er god nok.

I Ringsted midt på Sjælland ligger bebyggelsen Nonnedalen, hvor alle husene er røde – på nær et eneste, der er beige. Det er de andre beboere mildest talt ikke glade for. Lokalplanen siger nemlig, at husene i Nonnedalen SKAL være røde, men der er altså blevet givet dispensation til dette ene beige hus.

Det er de andre beboere godt vrede i skralden over. For de vil bo i et område, hvor alle huse er helt ens pånær altså lige husnumret.

Se link her:
http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2017-01-09-skaar-i-glaeden-i-villakvarter-naboens-hus-er-beige?utm_source=Facebook&utm_campaign=TV2NYHEDERNE&utm_medium=Social&utm_SF=sf50182158&sf50182158=1

Så det må da også være irriterende ikke at få lov til – i laveste fællesnævners mest kedelige Jantelovs-navn – at være helt ens (ps. ironi er anvendt, hvis nogen ellers skulle være i tvivl).

Danmarksbloggen ryster på hovedet af, at visse mennesker – i en verden med krig, flygtningestrømme, terror, ulighed, miljøkatastrofer m.m. – kan gå så meget op i FARVEN på mursten …

Men måske det hænger sammen med, at verden netop er så uoverskuelig, at de mennesker kun kan føle tryghed i deres lille, røde murstens-ghetto? I så fald må Danmarksbloggen neddele, at den i reglen ikke er tilhænger af farven beige. Det er en farve, der er både fesen og kønsløs, men lige her er beige i dén grad i orden.

For det du´r ikke at gemme sig og søge ensretningen. Vi skal omfavne verden og mangfoldigheden. Alle farverne.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *