Er blå blok ligeglade med trafikdræbte?

Den konservative formand mener ikke, at det er “rigtigt politiarbejde”, når politiet sidder i en fotovogn og bruger tid på at få fat på fartsyndere.

Nej, fotovognene skal afskaffes, mener Søren Pape og er dermed tilsyneladende ligeglad med, at hver fjerde dødsfald i trafikken skyldes for høj fart. Læs mere her: http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2015/04/21/145131.htm

Hans meningsfæller i blå blok er enige.

Danmarksbloggen er rystet. For selvfølgelig er det rigtigt politiarbejde at redde liv på de danske landeveje. Ja, netop det at sikre danskernes liv og helbred og give tryghed er den fornemste opgave for det danske politi.

Men sådan ser man altså ikke på det i blå blok, hvor man ellers hævder at være glad for lov og orden.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

1 thoughts on “Er blå blok ligeglade med trafikdræbte?

  1. Søren Pape skriver at han synes vi skal stoppe fotovogne det kun er der for at kradse penge ind… Jeg kan kun være enig! Jeg siger også stop til fotovogne DER UDELUKKENDE KRADSER PENGE IND. Nu er det så bare så heldigt at det ikke kun er derfor de er der! De øger generelt trafiksikkerheden og lærer forhåbentligt idioter i trafikken at sænke farten! Så behold dem endelig for min skyld! Os der ikke har behov for at overtræde loven synes nemlig det er fint de er der!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *