Hedder Danmarks næste statsminister Søren Gade?

Flg. er fakta: Søren Gade stopper som administrerende direktør i Landbrug og Fødevarer. Om 10 dage har Venstre kongres. Om max et lille års tid er der folketingsvalg i Danmark.

Det er let at lave matematikken her, når man medtænker den nuværende regerings mangel på vælgertilslutning:

1 + 1 +1 = Søren Gade som statsminister i Danmark pr. september 2015

Danmarksbloggen er absolut ikke tilhænger af blå blok, som læserne nok har luret efterhånden. Men Danmarksbloggen er tilhænger af anstændighed og respekt for sine medmennesker, og her har en Søren Gade så meget mere at byde på sammenlignet med Lars Løkke & co.

Søren Gade er en hæderlig mand, der hvis han kommer i spidsen for Venstre – og selv vil det – kan dreje Venstre i en retning, hvor der igen bliver plads til den humanisme, som en masse borgerlige besidder – men som Lars Løkke, Inger Støjberg, Peter Christensen m.fl totalt har skudt i sænk – og som gør, at Venstre i dag kan konkurrere med Liberal Alliance og Dansk Folkeparti om at være Danmarks mest umenneskelige parti.

Dét kunne stoppes med Søren Gade som leder af Venstre – og af Danmark.

For bliver den tidligere forsvarsminister leder af Venstre, er der ingen tvivl om, at Danmarks kommende regering bliver blå.

Venstre vil med Søren Gade i spidsen få et kanon-valg ene og alene pga deres nye formand.

Og nok ser Danmarksbloggen helst en rød – altså ægte rød – regering, men skal regeringen være blå, så må det tusinde gange hellere være med Søren Gade end med Løkke i statministeriet. For så har medmenneskeligheden en chance …

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

1 thoughts on “Hedder Danmarks næste statsminister Søren Gade?

  1. Jeg er overbevist øver at Søren Gade kunne blive Lække Rasmusens afløser for, Kan godt se at Løkke kunne finde på at trække sig “Metaltræt” og jeg er ikke sikker på man orker Kristian Jensen … eller Peter Christensen … men trods fadæser .. tror jeg mange Venstrefolk tror på Søren Gade … selv er jeg partipolitis farve og bogstavløs – jeg er vel det nærmeste man kan komme upolitisk … men stemmer og stemmer til venstre for midten .. SF eller Enhedslisten. men til daglig er jeg upolitisk i debatten i vore Kommune og på Landsplan – men jeg stemmer ikke blank ….
    Jeg vil blot ikke være bundet af Parti Disciplin har prøvet i SF det er bare ikke Mig .
    Jeg er Årgang 1952 – Danmarks Største Statsminister hed Krag, men eller har jeg aldrig stemt på Liste A … men jeg var vild med Krag også selv om jeg ikke var så gammel da han Døde … Jeg er Maritim Fotograf og News Freak …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *