Venstre siger nej til økonomiske gevinster

Man skulle tro, at det var løgn. Men den er god nok. Pengeglade Venstre siger nej til endog store økonomiske gevinster, hvis partiet vælger at gennemføre de bebudede besparelser på forskningen i grøn energi.

Alle tal viser nemlig, at én krone investeret i grøn energi giver mindst 2,5 krone igen – for slet ikke at tale om arbejdspladser og skattekroner og afledt viden til nye produkter og virksomheder.

Læs mere her i klima-, miljø- og naturordfører for Alternativet Christan Poll´s indlæg i Information: http://www.information.dk/549786

Grøn energi er nemlig en guldgrube, og der er  – såvel økonomisk som miljømæssigt – alle mulige grunde til at satse på forskning i grøn energi. Noget, som alle, pånær Venstre – og Dansk Folkeparti – kan se.

Det er skræmmende, at man kan være så magtbegærlig – som Venstre må være det, når partiet ikke vil fortsætte forskningen i grøn energi. På den anden side er partiet jo et gammelt bondeparti, der stadig tror på, at det kan betale sig at give svinene antibiotika og markerne masser af kunstgødning. Men nej, det gamle system har spillet fallit, og det må Venstre lære at sande.

Ligesom at Dansk Folkeparti må til at se i øjnene, at vi ikke lever i en Morten Korch-virkelighed, hvor Karl Stegger og Arthur Jensen kommer kørende med deres benzin-bil gennem blomstrende kornmarker – men at der skal stå vindmøller på de marker.

Skal verden og kommende generationer have en chance for at klare sig, er grøn energi den eneste mulighed. Og Danmark kan tilmed beholde sin velfærd, hvis vi forsker i den grønne energi – og får skabt de virksomheder og arbejdspladser, som vi kan udfra netop de forskningsresultater.

Skrevet af: Dorte J. Thorsen, indehaver af og redaktør på Danmarksbloggen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *