En forælder opfordrer til demo: Vores børns ret til skole

Som forælder er man helt desperat over lockouten her nu, hvor den går ind i sin fjerde uge. For ens børn savner i dén grad både deres skole og deres venner.

Vi burde lave en forældre-demonstration med temaet: VORES BØRNS RET TIL SKOLE.

KL med Michael Ziegler og Dansk Lærerforening med Anders Bondo skal tvinges til forhandlingsbordet. For det her vanvid, hvor børnene ikke kan komme i skole, dét må stoppe nu.

Vi forældre må kræve handling nu. Vi forældre må tage ansvar nu.

For som situationen er pt, så gør alle vi forældre ikke en disse, mens vores børn går for lud og koldt vand, mens de savner deres venner og deres skole. Det kan ikke være rigtigt.

Vi forældre må tage bladet fra munden – og have fat på alt og alle, der kan presse parterne til forhandlingsbordet. Og hvis det ikke virker – og virker hurtigt – så få Thorning, Vestager, Corydon og Antorini til at handle.

For det er på tide, at de ansvarlige politikere vågner op og tager deres ansvar på sig istedet for at tænke i politisk strategi og økonomi.

Hvor er i øvrigt oppositionen i den her sag? De burde da også råbe op og forlange, at børnene kan komme i skole igen?! Normalt er de da ellers hurtige nok på aftrækkeren, når regeringen kan kritiseres for noget. Men åbenbart ikke i denne sag, hvor der spares penge på de offentlige budgetter – og jo flere, jo længere lockouten varer.

Det er den danske model, hedder det sig. Men den danske model er også kendetegnet ved, at regeringen griber ind, når det bare ikke går længere. Når grænsen er nået.

Og den grænse har landets skoleelever forlængst passeret. Men det er både Ziegler, Bondo, regering og opposition tilsyneladende ligeglade med.

Og dét kan de simpelthen ikke være bekendt overfor landets skoleelever. Og så er det, at vi forældre må på barrikaderne og KRÆVE, at vores børn får deres skole tilbage,

Skrevet af: Virginia Høhling, mor til fire skolebørn i alderen 7 til 16 år

2 thoughts on “En forælder opfordrer til demo: Vores børns ret til skole

  1. Det er simpelthen det der skal til. Konflikten er gået helt i hårknude. Politikerne lurpasser – så længe de kan få lov. I forældre er dem der kan få os alle ud af dette dødvande. LÆRERNE VIL SÅ GERNE UNDERVISE! Det bliver et kæmpe arbejde at få skolerne på skinner igen – jo længere tid der går, jo mere krævende bliver det.

  2. Der er forældredemonstration på Rådhuspladsen i København på onsdag d. 24. april kl 8.15. Budskabet er: Stop lockouten. Vores børn har ret til undervisning!
    Det er arrangeret af en forældregruppe, og jeg mener, det har spredt sig til at der også bliver demo samtidig med samme budskab foran rådhuse rundt om i landet. Se evt. på facebooksiden “forældre for et fair indgreb”.
    Mød op så mange som muligt! Der er et vigtigt signal, der skal sendes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *